Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Svane® Zefir Continental

Svane® Zefir Continental jenkkisänky

Svane® Zefir Continental on patja sinulle joka haluat vain kaikkein parasta. Siinä on 6 cm:n IntelliGel®-materiaali, jonka saat vain Svane®-sänkyihin, sekä vyöhykejaetut pussijouset niin alarungossa että välipatjassa.

Selkä, hartiat ja lonkat saavat erinomaisen helpotuksen ruumiinrakenteesta ja painosta riippumatta. IntelliGel®-materiaali tarjoaa rauhallisemman unen, kun pysyt levossa - jopa parisi kääntyessä sängyssä. Tämä tarjoaa paremman nukkumismukavuuden molemmille.

IntelliGel®-materiaali on erittäin herkkä paineelle. Materiaali auttaa kaikkein uloimpia kehon osia, kuten hartioita ja lonkkaa, uppoutumaan syvemmälle patjaan jakamalla painetta, samalla kun se tukee koko vartaloa. Patja pitää hartiat ja vyötärön oikeassa asennossa, jolloin selkäranka pysyy suorana, kun makaat sängyssä. Selkärangan pitäminen suorassa auttaa vähentämään selkäkivun riskiä.

Svane® Zefir Continental-patjassa on patjan pinnassa kauttaaltaan katkeamaton Intelligel®-kennosto. IntelliGel®-sängyllä on pidempi käyttöikä kuin muilla sängyillä, koska se ei kulu ja väsy yhtä nopeasti. Svane® Zefir patjan lämpötila on mukava koko yön, ilman kosteutta koska sänky hengittää erinomaisesti.

Kehon muutokset ajan myötä merkitsevät usein sitä, että myös tarpeet patjan suhteen muuttuvat. Voit tarvita jonkin aikaa sänkyä, joka tuntuu kovemmalta, ja toisinaan haluat ehkä pehmeämmän tunteen. Ratkaisu tähän on Svane® DuoSystem®. Tämä tarkoittaa sisäpatjaa, jossa on kaksi kovuusastetta ja jota voit säätää itse, eli kaksi kovuusastetta samassa patjassa. Jos tarvitset muutosta ja haluat sängyllesi erilaista kovuutta, käännä patja yksinkertaisesti ympäri. Ero kovuusasteessa on itse pehmusteessa - ei jousissa. Svane® Zefir Continental patjassa on DuoSystem® sekä alarungon patjoissa että välipatjassa.

Svane® Zefir Continental jenkkisängyn saat verkkokaupasta monessa koossa, kahdella kangasvaihtoehdolla ja yhdeksällä eri värillä. Lisää kangas- ja värivaihtoehtoja löydät myymälöistämme.

Täydennä Svane® Zefir Continental-patjasi sinulle sopivimmalla petauspatjalla. Voit valita esimerkiksi petauspatjojemme ehdottoman huippumallin, Svane® Embrace LatexGel:in. LatexGel-ydintä käytetään yhdessä Cirrus-kuidun kanssa ja se auttaa säätämään patjan lämpötilaa tehokkaasti. Univaiheen aikana kehon lämpötila laskee luonnollisesti. Petauspatjassa olevat Cirrus-kuitu ja LatexGel nopeuttavat tätä prosessia. Kehon ylimääräinen lämpö varastoidaan materiaalin geelirakeisiin. Tämän ansiosta petauspatja hengittää koko yön eikä se sido kosteutta. Kun nouset aamulla, lämpö jää edelleen geelimateriaalin sisälle. Kuitenkin materiaali ei hiosta ja jos työnnät kätesi petauspatjan ja patjan väliin se tuntuu viileältä.

  • Tuotenumero: muokattava-svane-zefir-continental