Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week Concept Black & Rocko ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Concept Black & Rocko ruokaryhmä pyöreä (1+4)

Nautinnollisiin ruokailuhetkiin!

Siro Concept Black –ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Tukevalla pulverimaalatulla teräsjalalla varustellun ruokapöydän kansi on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua.

Tyylikäs Rocko-ruokatuoli on taas ryhdikäs sekä korkeaselkänojainen tuoli, joka huokuu vintage-henkisyyttä. Harmaan värisen ruokatuolin istuinmukavuutta on paranneltu pehmustetulla istuinosalla, joka on kokonaan verhoiltu upealla keinonahalla, sekä istuimen ja selkänojan muotoilun avulla. Perinteikkään metallirunkoisen tuolin jalat ovat mustaa pulverimaalattua terästä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept Black –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja pöytä sopii muodoltaan myös pienempiin tiloihin. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle ruokailijalle, ja koska pöydän ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on myös helpompaa. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Ilmavasta sekä sirosta olemuksestaan huolimatta Rocko-ruokatuolit ovat tukevia, mutta kuitenkin kevyet siirrellä. Istuinosan keinonahkaverhoilu on lisäksi helppohoitoinen sekä kestävä valinta materiaaliksi, tehden siitä näin myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Tuote toimitetaan kasattuna.

  • Istuinpaikkojen määrä: 4
  • Korkeus: 74 cm
  • Halkaisija: 110 cm
  • Tuolin mitat: L42,5, S49,5, K92 cm
  • Ruokapöydänkannen materiaali on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua. Pöydässä on pulverimaalattu teräsjalka. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin istuinosa on verhoiltu kauttaaltaan keinonahalla. Istuinpehmuste on vaahtomuovia. Tuolissa on mustat pulverimaalatut teräsjalat. Ruokatuoli toimitetaan kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03510
  • 1