Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Extra

Extra

Masku on täynnä iloisia yllätyksiä! Uutuutena nyt kausittain vaihtuva Extra-valikoima, josta löydät kauden halutuimmat tuotteet aina edulliseen Masku-hintaan!

Aloha! Kesän kovimmat menopelit niin maalle kuin laineille löytyvät täältä! Aiotko nauttia tulevasta kesästä tukka hulmuten sähköskootterilla kurvaillen vai viekö suppailu laineiden liplattaessa sydämen mennessään? 

Tästä vaihtuvien tuotteiden Extra-valikoimasta löydät hulvattoman hauskaa tekemistä koko perheelle, mutta toimi ajoissa, sillä näitä tuotteita on myynnissä aina vain rajoitettu erä!

Extra

Green Land kasvihuone 3,6M2

319 €

Siirry tuotesivulle

Atom

jalkapallomaali

199 €

Siirry tuotesivulle

Black Flame Margherita ulkoilmapizzauuni

195 €

Siirry tuotesivulle

Terassilämmitin

roikkuva 600W

59 €

Siirry tuotesivulle

Tower

pylvästuuletin

39 €

Siirry tuotesivulle

Extra

Yllättävästi enemmän kotiin ja mökille! 

Maskun Kalustetalo tarjoaa iloa ja yllätyksiä kotiin arkisen elämän viihtyvyyden parantamiseksi. Kodin kalusteiden lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muutakin! 

Extra-tuoteryhmästä löydät kausittain vaihtuvat hittituotteet edullisimpaan hintaan! Tämän kesän halutuimmat tuotteet ovat ehdottomasti sähköskootteri ja -potkulauta, sup-lauta, erilaiset harrastusvälineet ja tottakai viilentävät tuulettimet! Joko mökiltä löytyvät tikkataulu ja juomat kylmänä pitävät coolerit? 

Extra - tuoteryhmän aina edullisia tuotteita on myynnissä vain rajoitettu erä. 

Viihdyt sitten yksin tai yhdessä, tämä monipuolinen ja edullinen valikoima tarjoaa iloa pitkäksi aikaa!