Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Extra

Yllättävästi enemmän kotiin ja mökille! 

Maskun Kalustetalo tarjoaa iloa ja yllätyksiä kotiin arkisen elämän viihtyvyyden parantamiseksi. Kodin kalusteiden lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muutakin! 

Extra-tuoteryhmästä löydät kausittain vaihtuvat hittituotteet edullisimpaan hintaan! Tämän kesän halutuimmat tuotteet ovat ehdottomasti sähköskootteri ja -potkulauta, sup-lauta, erilaiset harrastusvälineet ja tottakai viilentävät tuulettimet! Joko mökiltä löytyvät tikkataulu ja juomat kylmänä pitävät coolerit? 

Extra - tuoteryhmän aina edullisia tuotteita on myynnissä vain rajoitettu erä. 

Viihdyt sitten yksin tai yhdessä, tämä monipuolinen ja edullinen valikoima tarjoaa iloa pitkäksi aikaa! 

Masku on täynnä iloisia yllätyksiä! Uutuutena nyt kausittain vaihtuva Extra-valikoima, josta löydät kauden halutuimmat tuotteet aina edulliseen Masku-hintaan!

Aloha! Kesän kovimmat menopelit niin maalle kuin laineille löytyvät täältä! Aiotko nauttia tulevasta kesästä tukka hulmuten sähköskootterilla kurvaillen vai viekö suppailu laineiden liplattaessa sydämen mennessään? 

Tästä vaihtuvien tuotteiden Extra-valikoimasta löydät hulvattoman hauskaa tekemistä koko perheelle, mutta toimi ajoissa, sillä näitä tuotteita on myynnissä aina vain rajoitettu erä!