Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Joulu

Lisäksi löydät Maskusta valtavan määrän lahjaksi sopivia tuotteita. Ihastuisiko läheisesi rauhoittavasta painopeitosta, kauniisti muotoillusta kynttilänjalasta, ylellisistä lakanoista tai vaikkapa aktiivisuusrannekeesta? Pukinkontin parhaat paketit ovat ehdottomasti sellaisia, joista lahjan saaja voi nauttia jokapäiväisessä arjessaan. 

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja hanki ajoissa jouluinen ilme omaankin kotiisi!

Onko kotisi valmiina joulunviettoon? 

Tervetuloa joulu! Sisusta kotisi jouluisaksi Maskun verkkokaupan valikoiman avulla. Meiltä löydät idylliset sisustustuotteet, mukavat huonekalut sekä kaiken muun tarpeellisen ihanan joulukodin toteuttamiseen. Olipa tyylisi sitten näyttävä tai hillitty, hankit ajankohtaiset ja vuodenaikaan sopivat tuotteet tarjonnastamme edullisesti. Aidot lampaantaljat, pehmoiset torkkupeitot ja tyylikkäät matot tuovat kotiisi lämpöistä ilmettä.  

Lyhdyillä, valoilla ja tekstiileillä on helppo luoda jouluista fiilistä kotiin. Muhkeat torkkupeitot ja somat koristetyynyt sisustavat sohvannurkkaan ihanan sopen, jonne on mukava pesiytyä joulunaikaa viettämään. Joulun taikaa kotiin tuovat myös näyttävät kynttilänjalat! 

Matto vaikuttaa merkittävästi tilan tunnelmaan. Esimerkiksi vaaleat ja pörröiset matot sopivat täydellisesti joulukotiin. Vai innostutko enemmän kodikkaista räsymatoista? Maskun mahtava mattovalikoima on pullollaan löytöjä, jotka viimeistelevät jouluisen ilmeen kotiisi.
 

Joulu