Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Mukavasti etätöissä

Kotitoimiston kalusteet

Panosta viihtyvyyteen ja tuplaa tehokkuus!

Kun toimistotyöt siirtyivät yllättäen kotiin, ovat työergonomia, työpisteen viihtyisyys ja toimivuus tärkeitä seikkoja, kun työpöydän ääressä vietetään pitkiä aikoja. Meillä Maskussa on valtava valikoima toimistokalusteita niin kotikonttorin stailaamiseen kuin suurenkin toimiston kalustamiseen. Valikoimastamme löydät monenlaiset työpöydät, kuten sähköpöydät, kulmapöydät ja eri sävyiset työpöydät laatikoilla ja kaapeilla.

Työtuolien monipuolisesta valikoimasta löydät paljon edullisia tuoleja erilaisilla säädöillä, väreillä, nahalla ja kankaalla. Lisäksi meiltä löytyy myös ergonomiset ja säädettävät satula- ja pelituolit sekä kattava valikoima etätyötarvikkeita. Tutustu myös erilaisiin kaappeihin ja tasoihin ja rakenna juuri sellainen kokonaisuus, kuin sinä tarvitset viihtyäksesi työssäsi! 

Monet toimistoon sopivista kalusteista ovat nopean toimituksen tuotteita, jolloin pääset pian uuden työpisteesi ääreen! Työtuoleja on suurimmissa myymälöissämme saatavissa vaikka heti mukaan, voit tarkastaa myymäläsaatavuuden ennakkoon verkosta tuotteen kohdalta.

Huolehdi siis hyvästä työskentelyasennosta ja viihtyisän ympäristön luomisesta, jolloin työskentely on mukavaa ja tuottavaa.

Mukavasti etätöissä