Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Teemat Opiskelijalle

Opiskelijalle

Suuri valikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja niin malleissa, kuin erilaisissa budjeteissa. Opiskelijalle tai ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle löydät valikoimastamme tyylikkäät sohvat, ruokaryhmät, sängyt, koulupöydät ja muut kodin kalusteet. 

Opiskelijabudjetissa voidaan pihistää tai panostaa, sinä päätät! Budjetin suunnittelussa kannattaa pohtia, miten pitkäaikaisia huonekaluja ollaan hankkimassa. Sänkyyn kannattaa kuitenkin panostaa aina. Olit nuori tai vanha, sillä on  hyvinvointimme kannalta paljon merkitystä millaisessa sängyssä nukumme. 

Suurin valikoimamme sohvissa tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja pieniin ja suuriin koteihin. Opiskelijoiden suosikkivalintoja ovat usein pienet ja sirot sohvat tai divaanit, myös levitettävät vuodesohvat ovat sopivia valintoja ensimmäisiin koteihin. 

Toimitamme tilaukset helposti kotiinkuljetuksella uuteen kotiin vaikka se opiskeluiden myötä olisi eri paikkakunnalla. Maskun tuoteturvalla voit kertamaksulla varmistaa huonekaluille 10 vuoden takuun. Lue lisää Tuoteturvasta.

Opiskelijalle