Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Outlet Fly Black jenkkisänky-Sisältää päädyn-Medium-180 x 200 cm

Fly Jenkkisänky 180x200cm sisältää päädyn

Loppuunmyyntituote

Yksi kappale heti mukaan Humikkalan Maskun varastolta. Harmaa kangas (katso kuva väristä). 180x200cm jenkkisänky päädyllä. Kovuus Medium.

FLY Air –petauspatjalla varusteltuna, tyylikkäällä kankaalla verhoiltuna ja 14 cm korkeilla mustilla puujalkasarjoilla.

Vuoteeseen kuuluu myös upea tikattu sängynpääty. Jenkkisänky on tilattavissa verkkokaupasta kahdessa eri koossa ja verhoilu on saatavana ajattomalla mustalla tai valkoisella keinonahalla. Lisätietoja erikoispitkästä kokovaihtoehdoista (180 cm x 210 cm) saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle optimaalinen ja luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa, ristiselän alue on tuettuna ja hartia-olkapään sekä lantionseutu uppoavat patjan sisään. FLY Black –jenkkisängyn patjaosat koostuvat korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus ja leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt sekä selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla tukivaahto taas muodostaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Näin nukkujan vartalo on tuettuna ja siihen kohdistuva paine on hyvin vähäinen, sekä selkäranka pysyy suorassa ollen optimaalisessa lepoasennossa. Patjan jäykkyydeksi on tilausvaiheessa valittavissa joko medium tai hard, mutta kahden erillisen FLY-rakennekasetin käyttö mahdollistaa eri jäykkyysvaihtoehtojen, pehmeämmän ja jämäkämmän käytön myös samassa vuoteessa.

Nukkumismukavuuden viimeistelee FLY Air –petauspatja, jonka täytteenä on nukkujan kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva erikoissisus. Seitsemän senttiä paksu viskoelastinen petauspatja vähentää kehon painerasitusta ja sen päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen. Kangas on miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta, tikkauksissa on käytetty hengittävää univanua sekä hengittävyyttä ja ilmavaihtoa korostava Air-verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Antislip-joustokudos nukkumapinnan keskiosassa mahdollistaa erikoistäytteen esteettömän toiminnan ja pitää myös petauspatjan paikallaan. Sijauspatjan päällinen on vesipestävissä 60 asteessa.

Jenkkisängyn runko on materiaaliltaan kestävää ja erittäin vääntöjäykkää vaneria. Vaneriosan korkeus on 250 mm ja sen vahvuus on 24 mm. Sälepohja koostuu yhdestätoista pohjasäleestä, jotka on kiinnitetty pysyvästi erikoisniiteillä. Myös jalan kiinnityspisteet ovat kovavaneria, jotka varmistavat jalkojen tukevan kiinnityksen sekä osaltaan jäykistävät runkoa. Sängyn näyttävästi tikattu FLY-sängynpääty on saatavana mustalla tai valkoisella keinonahalla verhoiltuna. Seinää vasten sijoitettavaksi tarkoitettu vanerinen pääty on pehmustettu vaahtomuovipehmusteella ja sen takaosa on siistiä kuitukangasta. Päädyn koot ovat 170 cm x 120 cm x 14 cm ja 190 cm x 120 cm x 14 cm.

 • Leveys: 180 cm
 • Pituus: 200 cm
 • Paksuus: 67 cm
 • Irrotettavat päälliset: Kyllä
 • Pestävyys: vesipesu
 • Pehmusteen materiaali: Viskoelastinen päämateriaali ja korkeakimmotukivaahto
 • Jousitus:

  Ei jousia

 • Lisätiedot:

  Visco-elastinen, muotoonleikattu erikoissisus

 • Takuu: 25 vuotta
 • Pehmusteiden takuu: 10 vuotta
 • Verhoilu:

  Vuode on pysyvästi verhoiltu keinonahalla. Värivaihtoehtoina on kaksi tyylikästä keinonahkavaihtoehtoa, musta tai valkoinen keinonahka. Petauspatjan päällinen on materiaaliltaan puuvillasta ja polyesterista valmistettua joustokudosta ja se on vesipestävissä 60 asteessa.

 • Valitse patjan kovuus: Medium
 • Tuotenumero: MYY03417_129
 • 1