Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Uutuudet Mode Musta nojatuoli

Mode Musta nojatuoli

Vietä kesää tyylillä modernilla Mode-nojatuolilla.

Tämän mustan nojatuolin kohdalla ei tarvitse valita hienon ulkomuodon ja hyvän istuinmukavuuden välillä, vaan saat ne molemmat samassa paketissa. Tällä mukavalla tuolilla istuu pidemmänkin tovin nauttien auringonpaisteesta.

Nojatuolin ryhdikäs, kulmikas ja kantikas muotoilu on omiaan luomaan nykyaikaista terassin tai puutarhan sisustusta. Musta, litteä ja kiiltävä polyrottinkipunos tekee nojatuolista tyylikkään näköisen. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Nojatuolissa on tukeva, muotonsa säilyttävä alumiinirunko, jonka ansiosta nojatuolia on kevyt siirtää. Kaksipuolisten, muhkeiden istuintyynyjen toisella puolella on pehmeämpi vanutäyte ja toisella puolella jämäkämpi vanutäyte eli istuinten kovuutta voi säädellä tyynyä kääntämällä. Koteloidut pehmusteet säilyttävät hyvin muotonsa vuodesta toiseen. Verhoilutekstiilissä on vettä ja likaa hylkivä pinnoite.

Rakenna unelmiesi kesäkalusto – vaihtoehtoja on lukuisia! Laajassa Mode-mallistossamme on saatavilla sohvaryhmä, 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, nojatuoli, kulmaosa, väliosa, rahi, sivupöytä, matala pöytä, korkea pöytä ja aurinkosänky.

Katso kaikki Mode Musta -tuotteet.

  • Leveys: 80 cm
  • Korkeus: 72 cm
  • Syvyys: 80 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 161065

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet