Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Valmiiksi kasattu

Kumman valitset mieluummin, omatoimisesti kasaan nikkaroitavan vai valmiiksi kasattuna toimitettavan tuotteen? Kuulemamme mukaan jotkut käsistään näppärät pitävät huonekalujen kasaamisesta, mutta arvelemme, että suurin osa sisustajista valitsevat mieluiten valmiiksi kasatun huonekalun, jonka voit vain avata paketista ja nostaa paikoilleen.

Suuri osa valmiiksi kasatuista tuotteista toimitetaan täysin valmiina ja ovat suojapakkauksestaan purettuna heti valmiina käyttöön.

Monet valmiiksi kasatuista tuotteista vaativat kuitenkin nimestään huolimatta jalkojen kiinnityksen runkoon. Jalkojen kiinnitys huonekaluun on helppoa ja nopeaa, ellei toisin mainita. Jalat tulevat usein erikseen toimitettuna, koska ne ovat muuta huonekalua pienempiä ja vaurioituvat helpommin isojen huonekalujen kuljetuksissa.

Valmiiksi kasattu tuoteryhmästä löydät laajan valikoiman huonekaluja, joiden kasaamisesta sinun ei tarvitse huolehtia. Inspiroivia hetkiä sisustuksen suunnitteluun!

Valmiiksi kasatut kalusteet

Onko huonekalujen kasaaminen tuskastuttavaa puuhaa ja haluaisit nostaa uudet huonekalusi paketista purkamisen jälkeen suoraan paikoilleen? Se onnistuu! Kaikki valikoimamme valmiiksi kasatut huonekalut löydät täältä. 

Valmiiksi kasatuilla tuotteilla säästät omaa aikaasi mukavampiin puuhiin. Tuotteet ovat toimitettavissa suoraan kotiin kannettuina ja lisäpalveluna myös tuotteiden paketista purkaminen ja pakkausmateriaalien pois vienti onnistuu. Helppoa ja nopeaa! 

Tutustu valikoimaamme ja tilaa verkosta tai lähimmästä myymälästäsi. 

Valmiiksi kasattu