Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Valmistajat Natuzzi Editions

Natuzzi Editions

Arvostetut italialaiset Natuzzi Editions design-sohvat nyt Maskussa!

Vuonna 1959 Pasquale Natuzzin Italiaan perustama sohvatehdas on tänä päivänä yksi maailman johtavista nahkasohvien suunnittelijoista ja Italian suurin huonekalujen valmistaja. Vuosien varrella yhden miehen unelmasta lähtenyt toiminta on laajentunut maailman laajuiseksi, mutta Natuzzin arvoissa laadukkaat sohvat ja uudet innovaatiot ovat vahvasti läsnä edelleen.

Laadukkaat materiaalit viimeistelevät huippuluokan istuinmukavuuden. Tarkoin valikoidut nahat ja kankaat tarjoavat valikoiman, josta voit huoletta valita oman suosikkisi toiveidesi mukaan räätälöitävään sohvaan. Valmistajana Natuzzi antaa jokaiselle sohvan rungolle kymmenen vuoden takuun.

Sohvien lisäksi löydät Natuzzi Editions valikoimastamme myös nojatuoleja, sohvapöytiä ja mattoja. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin ja hyödynnä laadukkaan desing-malliston Maskun edulliset hinnat!

Jos ihastuit Natuzzi Editions -mallistoon verkkosivuillamme ja haluat tutustua malleihin paikan päällä, tämä design-mallisto on nähtävillä seuraavissa Masku-myymälöissämme: Lempäälän Ideapark, Kuopio, Masku, Vantaan Porttipuisto, Vantaan Petikko, Jyväskylän Seppälä ja Oulu Sisustajantori.

Natuzzi Editions